Середа, 2024-Кві-24, 07.08.28
Didactics.ua | RSS
 
Головна Із різних джерелРеєстраціяВхід
РОЗДІЛИ
Категорії розділу
DIDACTICS [108]
Основні події
ЗМІ [9]
Громадянсько-патріотична активність науковців відділу дидактики [4]
Журнал «Українська мова і література в школі»

Журнал «Українська література в загальноосвітній школі»
Наше опитування




Головна » 2015 » Травень » 18 » До Дня науки в Україні – свято «Гордість та надія гімназії»
17.51.43
До Дня науки в Україні – свято «Гордість та надія гімназії»

До Дня науки в Україні – свято «Гордість та надія гімназії»

З нагоди Дня науки в Україні 15 квітня 2015 року в гімназії міжнародних відносин №323 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва відбулося свято «Гордість та надія гімназії».

Учителі і батьки, представники наукових установ і громадських організацій привітали гімназистів-переможців всеукраїнських, міських, районних олімпіад, конкурсу наукових робіт МАН, інших конкурсів і змагань. Цьогоріч серед переможців – 55 учнів і сім команд гімназії №323.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед загальноосвітніх навчальних закладів Дарницького району столиці гімназія №323 посіла п’яте місце, а за результатами ІІІ етапу - шосте. Найбільшу кількість призових місць здобули учні: Анастасія Чубук (11-А клас), Олександр Явтушенко (11-А клас), Ірина Гермаківська (10-А клас), Євген Красніков (11-А клас), Андрій Мельник (9-Б), Катерина Голуб (9-Б), Злата Семченко (9- Б), Наталія Сорока (11-Б), Антон Астахов (11-А клас), Вікторія Верховецька (9-Б), Анастасія Колодій (11-В клас), Ярослав Смовж (6-Б).

На святі вшанували також команди учнів, які посіли призові місця у районних та міських змаганнях, а саме: команду КВК «Антивірус» за І місце у районному конкурсі шкільних команд КВК «Юні інспектори дорожнього руху»; переможців районного творчого конкурсу з російської мови «Подорож кленового листка по Україні» (Гурін Олександр, 6-В), міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека» (Смовж Ярослав, 6-Б), Всеукраїнської олімпіади з філософії для школярів (Ву Олена, 10-Б, Коваленко Вікторія, 8-Б), Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» (Вольська Ольга, Смовж Ярослав, Волкова Єлизавета – 6-Б, Братищенко Анастасія, Токарєва Руслана, Лаба Єлизавета – 6-А, Гриб Валерій, Єфімова Софія, Мельник Поліна, Денисов Нікіта, Литвиненко Тамара – 5-В), інтелектуальної гри «Інтелект-турнір – «Крила», а також танцювальний колектив «Ірис» та інших переможців та лауреатів.

Доброю традицією гімназійної родини стало вшанування найкращих педагогів у номінаціях «Педагогічна майстерність» (відзначено 13 учителів), «Запали вогонь» (відзначено 8 учителів), «Моє покликання – діти» (відзначено 12 учителів).

Від Інституту педагогіки НАПН України п’ятнадцятьом учителям і директорові гімназії Г.О. Васьківська, доктор педагогічних наук, завідувач відділу дидактики вручила грамоти – за багаторічну плідну науково-педагогічну співпрацю, за ефективне впровадження у практику навчального закладу результатів наукових досліджень.

   

Директор гімназії А.Г. Жукова, кандидат педагогічних наук, зазначила, що сучасний учитель – це людина, яка веде за собою, створює настрій, спонукає до дії, яка поруч з учнями і водночас попереду.

Категорія: DIDACTICS | Переглядів: 869 | Додав: Didactics | Рейтинг: 0.0/0
Статистика сайту

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук по сайту

Каталог сайтів Link.Sainw.Cn

Український каталог сайтів

Каталог сайтів




Лабораторія навчання української мови Інституту педагогіки НАПН України


Лабораторія літературної освіти Інституту педагогіки НАПН України


Лабораторія навчання російської мови та мов інших етнічних меншин Інституту педагогіки НАПН України


Лабораторія навчання іноземних мов Інституту педагогіки НАПН України


Матеріали від педагогів-практиків


Матеріали з архіву

Журнал «Українська мова і література в школі»

Журнал «Українська література в загальноосвітній школі»
Повний доступ

DIDACTICS 2012 © 2024 DIDACTICS